CENIK

program 45 minut

4 x mesečno 45 minut  individualnega pouka inštrumenta

82 EUR/mesec

PROGRAM 30 MINUT

4 x mesečno 30 minut  individualnega pouka inštrumenta

64 EUR/mesec

IZREDNI PROGRAM

5 urni tečaj za 120 EUR

10 urni tečaj za 230 EUR

15 urni tečaj za 330 EUR

Jernej Gašperlin, rojen 18. 07. 1991, se je igranja na diatonično in klavirsko harmoniko učil pri priznanih mojstrih. Kot mlad harmonikar je na harmonikarskih tekmovanjih požel kar nekaj vidnih uspehov. Leta 2009 je ustanovil svoj ansambel – Peklenski muzikantje, s katerim nastopa doma in v tujini.

Kot samostojni harmonikar redno sodeluje v predstavah Poletnega gledališča Studenec, v sodelovanju z Slavkom Avsenikom mlajšim. V lanskoletni predstavi Lepo je biti muzikant smo ga lahko videli v glavni vlogi mladega in nadobudnega  muzikanta Miha. V poletju 2019 je sledilo nadaljevanje te uspešne gledališke predstave.

Svojo učiteljsko pot je začel v glasbeni šoli priznanega opernega pevca Klemena Torkarja, kjer poučuje 7 let. Pred 5 leti je svoje znanje začel širiti tudi v Ljubljani, v glasbeni šoli Monike Mlinar, nekdanje harmonikašice ansambla Zapeljivke. V letu 2018 se je odločil, da bo svoje znanje, z vsemi generacijami, delil tudi v svojem domačem okolju, v Stražišču.

Za glasbo ni nikoli prepozno. Zberi pogum in se vpiši!

PRVA URA BREZPLAČNO

POGOSTA VPRAŠANJA

O: Poleg glasbila potrebujete notni zvezek. Dodatno pa še učbenik oz. delovni zvezek, ki ga glede na znanje, določimo na prvi učni uri.

Kontaktni obrazec

    captcha